Skip to content
unnamed (12)
Naam bijeenkomstAPK voor Parnassys
Naam aanbiederBert van der Mel
LocatieIKC de Brink
Datum15 Oktober
Doelgroep en bouwLeerkrachten middenbouw en bovenbouw
Basisbijeenkomst of verdiepende bijeenkomstBasiskennis van Parnassys op maat.
Beschrijving Om je kennis up-to-date te houden is onderhoud nodig. Net als bij auto’s is het goed om periodiek een APK voor ParnasSys uit te laten voeren. ParnasSys wordt namelijk maandelijks verbeterd en uitgebreid. Tijdens deze APK volgen we de laatste ontwikkelingen en denken we mee hoe jij de mogelijkheden binnen ParnasSys nog meer zou kunnen benutten. We streven naar een goed onderwijskundig gebruik van ParnasSys dat zo min mogelijk tijd kost.

Bert van de Mel kent alle in’s en out’s van Parnassys en jullie bepalen samen welke onderwerpen behandeld worden. In de week van 5 oktober krijg je een lijst van mogelijke onderwerpen waaruit Bert een top drie samenstelt om te behandelen.
Vragen die aan de orde kunnen komen zijn: hoe haal je meer uit de groepskaart? Hoe bepaal je aan de hand van overzichten in Parnassys of je op koers ligt met de groep? Hoe zie je de referentieniveaus terug in Parnassys en wat betekent dit voor jouw handelen als leerkracht?

Er is tijdens de dag ruimte om te oefenen met data uit je eigen groep. Neem dus een laptop mee (eventueel zorgen we dat er voldoende laptops beschikbaar zijn).