Krimpertplein 30a 1104 PH Amsterdam

logo_2021
Naam bijeenkomstEen groepje sterke rekenaars begeleiden

Naam aanbieder
Ronald Keijzer

Doelgroep en bouw Onderwijsassistenten

Basis bijeenkomst of verdiepende bijeenkomstDeze bijeenkomst is bestemd voor onderwijsassistenten die groepjes leerlingen helpen bij rekenen-wiskunde en benieuwd zijn hoe je een groepje sterke rekenaars kunt begeleiden.

BeschrijvingAls onderwijsassistent of onderwijsondersteuner ga je regelmatig met enkele kinderen aan de slag die extra aandacht nodig hebben. Als die extra aandacht nodig is voor rekenen-wiskunde, dan gaat het in het algemeen om kinderen die moeite hebben met rekenen. Dat is belangrijk, maar de zwakke rekenaars zijn niet de enige kinderen die aandacht nodig hebben. Sterke rekenaars verdienen ook aandacht. In deze werkgroep bespreken we verschillende type sterke rekenaars en hoe je ook die kinderen verder kunt helpen. We kijken daarbij naar welke materialen daarvoor beschikbaar zijn en ook met welke vragen je deze leerlingen op een nog hoger niveau kunt brengen.

PPOZO

Het Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost is de verbindende factor binnen de samenwerkende schoolbesturen van het primair onderwijs  in Amsterdam Zuidoost 

Informatie

KvK: 34180617

ING Bank: NL15 INGB 0664.7268 79

© Copyright Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost