professionalisering

Ondersteuning rekenen voor onderwijs-assistenten en leerkracht-ondersteuners

Ben jij onderwijsassistent of leerkrachtondersteuner en wil je leerlingen gericht ondersteunen tijdens de rekenles op een manier die aansluit bij de doelen?

Deze leergang wordt verzorgd door: Beuker Onderwijs

Tijdens deze leergang gaan we lekker actief aan de slag met rekenspellen bij rekendoelen op verschillende niveaus. Iedereen die meedoet aan deze leergang krijgt genoeg spelideeën om zelf in de praktijk uit te voeren met een groepje leerlingen, of als je bijvoorbeeld een hele groep moet overnemen. Het maakt niet uit of je nou meestal in groep 3, in groep 8 of ergens daartussen werkt, voor elk niveau hebben we genoeg spellen.

Spelenderwijs krijg je inzicht en overzicht van een aantal van de belangrijkste rekendoelen per leerjaar, zodat je weet wanneer je welk spel goed kunt inzetten. 

Je hoeft geen rekenwonder te zijn om je aan te melden voor deze leergang, als je maar zin hebt om rekenspellen te leren die je daarna met de leerlingen kunt spelen.

Data:

  • Woensdag 25 september
  • Woensdag 16 oktober
  • Woensdag 13 november
  • Woensdag 27 november

Hieronder vind u vaak voorkomende vragen met de antwoorden

Vraag 01

ppozo FAQ

Lorum ipsum

wij zetten ons in
voor kind en onderwijs-professional

neem gerust contact op.

Bij PPOZO ondersteunen we ouders, kinderen en onderwijsprofessionals. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen kunnen bijdragen aan een positieve ontwikkeling en welzijn

wat doe we

activiteiten
PPOZO organiseert en ontwikkelt activiteiten gericht op een brede ontwikkeling van kinderen.
Lees meer....

passend onderwijs
‍‍
Passend onderwijs heeft als doel om alle leerlingen, inclusief die met speciale behoeften of uitdagingen, de juiste ondersteuning te bieden.
Lees meer....

professionalisering
Professionalisering en deskundigheidsbevordering richten zich op kennis, vaardigheden en gedrag. Er wordt jaarlijks een vraaggericht programma uitgevoerd, waaraan leerkrachten, onderwijsondersteuners,  IB’ers en schooldirecteuren deelnemen.
Lees meer....