Krimpertplein 30a 1104 PH Amsterdam

Hoe ga je om met ongewenst gedrag

Aangeboden door: Eric Josefzoon, MONDRY

De ECOS-methode is een in de praktijk ontwikkelde werkwijze om effectief te kunnen communiceren met personen die in een bepaalde gemoedstoestand verkeren, zoals boosheid, irritatie of een ander vorm van emotie. Op de website van mondry.nl staat beschreven hoe de ECOS-methode en de bedrijfsnaam Mondry zijn ontstaan.


De workshop sluit aan op de huidige behoefte van docenten en andere professionals in het sociale domein. De ECOS-methode bestaat o.a. uit:conflicthantering, diverse communicatieve- en sociale vaardigheden en gesprekstechnieken.

Aanbod
In het theoretische gedeelte wordt aandacht besteed aan het ontstaan en de toepassing van deECOS-methode op personen, met gebruik van een powerpoint presentatie. Het praktijk gedeelte bestaat uit één of meerdere casuïstieken, waarbij de deelnemer zal worden en getraind in het gebruik van de ECOS-methode.

PPOZO

Het Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost is de verbindende factor binnen de samenwerkende schoolbesturen van het primair onderwijs  in Amsterdam Zuidoost 

Informatie

KvK: 34180617

ING Bank: NL15 INGB 0664.7268 79

© Copyright Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost