Krimpertplein 30a 1104 PH Amsterdam

Leergangen 2022/2023

Dit jaar staan de leergangen in het teken van Ambitieus Zuidoost.

 De eerste leergang  –  waar alle medewerkers van basisscholen in Zuidoost aan kunnen deelnemen – start in week 38. Houdt deze pagina in de gaten voor informatie m.b.t. starttijden en locaties. Bekijk hieronder het aanbod en geef je op vóór 2 september.

Homepagina Professionalisering

Wat valt er toch veel te spelen

Hermien de Waard Kleuters spelen de hele dag door. En het mooie is, dat wij als onderbouw professionals daar letterlijk en figuurlijk een belangrijke rol in spelen.

De Activiteit

Hermien de Waard

Kleuters spelen de hele dag door. En het mooie is, dat wij als onderbouw professionals daar letterlijk en figuurlijk een belangrijke rol in spelen.

Geluksleerkracht

Anke Appel De les van je leven. Werken aan persoonlijke ontwikkeling en ontdekken van wat de eigen invloed is op geluk.

Gelukskoffer

Anke Appel

De les van je leven. Werken aan persoonlijke ontwikkeling en ontdekken van wat de eigen invloed is op geluk.

Coachen, begeleiden en reflecteren met collega's

Wilma van Harten Voldoende collegiale begeleiding, coaching en support is niet alleen zeer welkom, maar ook nodig om (nieuwe) collega’s te behouden voor het onderwijs in onze wijk.

Hartenvrouw

Wilma van Harten

Voldoende collegiale begeleiding, coaching en support is niet alleen zeer welkom, maar ook nodig om (nieuwe) collega’s te behouden voor het onderwijs in onze wijk.

Zonder relatie geen prestatie: pedagogisch tact in de praktijk

Marijke van Amersfoort /Alex Otten Om een goede relatie met je leerlingen op te kunnen bouwen is zelfkennis en reflectie nodig.

Zonova/CPC

Marijke van Amersfoort /Alex Otten

Om een goede relatie met je leerlingen op te kunnen bouwen is zelfkennis en reflectie nodig.

Benut alle leerpotentieel van kinderen

Team Wereldwijs/Redwane Bouttaouane Verwachtingen en de benutting van leerpotentie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat leerkrachtverwachtingen de leerprestaties zowel positief als negatief kunnen beïnvloeden.

Zonova/Stichting Het Leerinstituut

Team Wereldwijs/Redwane Bouttaouane

Verwachtingen en de benutting van leerpotentie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat leerkrachtverwachtingen de leerprestaties zowel positief als negatief kunnen beïnvloeden.

Leesplezier en taal maken

Monica de Wit en Lieke Roos Een goede taalleraar is op de hoogte van jeugdboeken en zorgt voor interessante thema’s, rijke teksten en interessante opdrachten.

Zonova

Monica de Wit en Lieke Roos

Een goede taalleraar is op de hoogte van jeugdboeken en zorgt voor interessante thema’s, rijke teksten en interessante opdrachten.

PPOZO

Het Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost is de verbindende factor binnen de samenwerkende schoolbesturen van het primair onderwijs  in Amsterdam Zuidoost 

Informatie

KvK: 34180617

ING Bank: NL15 INGB 0664.7268 79

© Copyright Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost