Skip to content

Workshop: Gynzy Kids

door Suzanne Veerkamp en Virgil Maclean – leerkrachten van de Tamboerijn

Ben jij ook op zoek naar een manier om de kinderen op een verrijkende manier online lesstof aan te bieden? Loop je ook tegen al die verschillende methodes en niveaus aan? Zou je graag één programma willen voor (bijna) alle vakgebieden? Die ook erg gebruiksvriendelijk is? Kies dan voor Gynzy Kids!

Elke school is op zijn eigen manier bezig om onderwijs (op afstand) te verzorgen. Zeker in de periode van Corona is er veel vraag naar online les. Gynzy kids sluit hier goed bij aan! Er zijn mogelijkheden om via de eigen methode te werken, maar ook als deze methode niet gekoppeld is heeft Gynzy hier aan gedacht! Binnen Gynzy zijn er verwerkingsmogelijkheden wat zij “in de werelden” noemen. Op het gebied van spelling – rekenen – woordenschat – grammatica en cijfers en letters is er voor alle kinderen vanaf groep 2 oefenmateriaal beschikbaar.

Binnen Gynzy zijn er verwerkingsmogelijkheden wat zij “in de werelden” noemen. Op het gebied van spelling – rekenen – woordenschat – grammatica en cijfers en letters is er voor alle kinderen vanaf groep 2 oefenmateriaal beschikbaar. De kinderen werken adaptief op eigen niveau. Voor de leerkracht is overzichtelijk en duidelijk waar welk kind mee bezig is geweest. Ook is het heel makkelijk een beginsituatie in te vullen. Zodat kinderen nog beter op hun eigen niveau werken.