Krimpertplein 30a 1104 PH Amsterdam

Workshop Teach like a Champion

door: Maaike Palmbergen- Ced groep

Leren is een feest! Wil jij dat ook graag kunnen zeggen? Streef je naar meer rust in je klas, wil je minder werkdruk ervaren en op een bevlogen manier lesgeven? De CED-Groep bracht het succesvolle Teach Like a Champion van Doug Lemov naar Nederland.

Teach Like a Champion 2.0 bevat 62 succesvolle technieken die jou helpen om meer uit je leerlingen te halen. Met de technieken leg je de lat hoog, bouw je aan een sterke klascultuur, stimuleer je de ratio en het denkvermogen van leerlingen en bevorder je hun zelfvertrouwen. Samen meer plezier, samen meer resultaat. In deze workshop maken we kennis met Teach like a Champion en leer en oefen je een aantal technieken zodat je ze direct kunt toepassen in je klas.

Let op: Er zijn voor deze workshop slechts 15 plaatsen beschikbaar. Deelnemers die zich al eerder in november hebben aangemeld, krijgen voorrang.

PPOZO

Het Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost is de verbindende factor binnen de samenwerkende schoolbesturen van het primair onderwijs  in Amsterdam Zuidoost 

Informatie

KvK: 34180617

ING Bank: NL15 INGB 0664.7268 79

© Copyright Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost