activiteiten

Blik vooruit

leer ondersteuning

"Blik Vooruit" is een programma speciaal ontworpen voor leerlingen in groep 7 en 8, als onderdeel van de aanpak PO/VO Zuidoost.

Het hoofddoel van "Blik Vooruit" is om kinderen zelfverzekerd en goed voorbereid de overstap naar de middelbare school te laten maken.

Het PO-VO programma wordt aangeboden aan groep 7 en 8 leerlingen die:

Vraag 01

ppozo FAQ

Lorum ipsum

Vraag 05

ppozo FAQ
  • Lorum ipsum.

"Blik Vooruit" is een programma speciaal ontworpen voor leerlingen in groep 7 en 8, als onderdeel van de aanpak PO/VO Zuidoost. Het hoofddoel van "Blik Vooruit" is om kinderen zelfverzekerd en goed voorbereid de overstap naar de middelbare school te laten maken. Dit programma wordt geleid door positieve rolmodellen, mentoren die kunnen putten uit hun eigen ervaringen op zowel de basisschool als de middelbare school, en bij het maken van vervolgkeuzes. "Blik Vooruit" richt zich op drie essentiële thema's:

1. Leren over de middelbare school  

2. Leren over jezelf

3. Leren over jezelf in een groep

"Blik Vooruit" heeft tot doel het bewustzijn van de kinderen te vergroten, hun zelfvertrouwen te versterken en hen aan te moedigen tot actie. Door middel van coöperatieve werkvormen en leuke educatieve activiteiten worden de kinderen uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en zich optimaal voor te bereiden op de volgende stap in hun onderwijsloopbaan.

In de brochure vindt u de belangrijkste details en informatie over het "Blik Vooruit" programma.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om het programma op uw school te implementeren.