over ons

wie wij zijn en waar wij voor staan

ppozo - arrow

samen voor
zuidoost

ONZE MISSIE

PPOZO is de partner voor scholen en kinderen in Amsterdam Zuidoost gericht op het tot ontwikkeling brengen van het potentieel van leerlingen in de wijk.

De missie van het PPOZO is ‘Samen voor Zuidoost’. Wij bevorderen ontwikkelingskansen en kansengelijkheid voor kinderen in Amsterdam Zuidoost.

een rijke basisschooltijd
voor ieder kindWij staan dicht bij de school en investeren in activiteiten voor brede ontwikkeling, passend onderwijs en een professionaliseringsaanbod voor onderwijsprofessionals.

Dit is hoe wij werken aan een rijke basisschooltijd voor alle kinderen in Amsterdam Zuidoost!

waarom wij er zijn

oog voor kind &
onderwijs
professional

betrokken

wij zijn actief betrokken bij de mensen voor en met wie we werken. We bieden kansen en moedigen aan om passies en talenten te ontdekken.

ieder kind dezelfde kansen

wij streven naar inclusiviteit, gelijke kansen en mogelijkheden voor ieder kind, door maatwerk te bieden en rekening te houden met hun individuele behoeften.

verbinden

we onderhouden nauwe banden met scholen, ouders en de wijk om gezamenlijke doelen te bereiken.

creativiteit

wij benutten onze creativiteit ten volle bij het vormgeven van ons aanbod. Dit stimuleert niet alleen groei en ontwikkeling, maar geeft ook stevige wortels en vleugels.

vakkundig

wij bundelen krachten met competente positieve rolmodellen, waaraan je je kunt spiegelen. Onze aanpak, gekenmerkt door een professionele houding, is gefocust op kwaliteit, het creëren van positieve ervaringen en het waarborgen van veiligheid.

ontwikkelingskansen

wij bevorderen ontwikkelingskansen en kansengelijkheid voor kinderen in Amsterdam Zuidoost.

Activiteiten voor het kind & onderwijs professional

PPOZO organiseert en ontwikkelt een scala aan activiteiten die de brede ontwikkeling van kinderen en de professionalisering van onderwijsprofessionals bevorderen.

meer over ons