activiteiten

Zomer school spelenderwijs

leer ondersteuning

In de zomer organiseert PPOZO de Zomerschool Spelenderwijs. Dit aanbod duurt drie weken en is bedoeld voor leerlingen uit groep 1 en 2 van basisscholen zoals de Brink, Holendrecht, Morgenster, Rozemarn, de Achtsprong, Mobiel, de Tamboerijn, Crescendo, Onze Wereld en Nellestein.

Tijdens de Zomerschool Spelenderwijs gaan de leerlingen aan de slag met het thema 'het Spiegelbeeldpark', gericht op zelfbeeld en burgerschap. In de ochtend worden er uitdagende activiteiten en spellen in hoeken georganiseerd, en in de middag volgen ze leerzame, leuke en uitdagende activiteiten.

Het PO-VO programma wordt aangeboden aan groep 7 en 8 leerlingen die:

Vraag 01

ppozo FAQ

Lorum ipsum

Vraag 05

ppozo FAQ
  • Lorum ipsum.

Verteltas Spiegelbeeld – Zomerschool Doeboek

Op de Zomerschool staat het bevorderen van taal- en leesplezier hoog in het vaandel. Naast het stimuleren van leesplezier, heeft voorlezen ook een positief effect op de taalvaardigheid, leesvaardigheid en geletterdheid van het kind. Elke leerling ontvangt een mini verteltas ter bevordering van het leesplezier, met een prentenboek, een lieve woorden bordspel, een loeppotje, kriebelbeestjes, crayons in 12 huidskleuren en het Zomerschool Doeboek. Het doeboek bevat diverse opdrachten, weetjes en kleurplaten, en dient tevens als portfolio voor de belevenissen van de leerlingen. De mini verteltas wordt op de laatste zomerschooldag aan de leerlingen meegegeven naar huis.

Hoe meld je je kind aan?
Aanmelden de Zomerschool 2024 is niet meer mogelijk.

Informatie of hulp nodig?
Wil je op de hoogte blijven van alle leuke ins en outs rondom de Zomerschool? Volg de meest recente updates via onze Zomerschoolblog. Voor vragen kun je contact opnemen met onze projectleider Dayenne Schurman.