professionalisering

Aan de slag met de boekenkring

De Boekenkring is een effectieve en enthousiasmerende aanpak om leerlingen aan het lezen te krijgen, te houden en ze verder te brengen.

Er is niet veel nodig om met deze werkvorm aan de slag te gaan en dat ga je ervaren tijdens deze workshop. Na uitleg over de achtergronden gaan we vooral zelf aan de slag om te ervaren hoe een Boekenkring werkt. Zo merk je dat er meer variatie is te brengen in je leesonderwijs en de Boekenkring kan zorgen voor verbinding. Je ontvangt een lesbrief met de theorie over de Boekenkring en de uitwerking van de 28 actuele boeken die zijn langsgekomen.

Meld je aan voor deze bijeenkomst

Titel: Aan de slag met de Boekenkring
Aanbieder: Loes Reichenfeld (LEES met LOES)
Datum: 20 juni 2024
Tijdstip: 15:15-17:00
Doelgroep: Leerkrachten/onderwijsassistenten
Basis- of verdiepende bijeenkomst: Basisbijeenkomst

Hieronder vind u vaak voorkomende vragen met de antwoorden

Vraag 01

ppozo FAQ

Lorum ipsum

wij zetten ons in
voor kind en onderwijs-professional

neem gerust contact op.

Bij PPOZO ondersteunen we ouders, kinderen en onderwijsprofessionals. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen kunnen bijdragen aan een positieve ontwikkeling en welzijn

wat doe we

activiteiten
PPOZO organiseert en ontwikkelt activiteiten gericht op een brede ontwikkeling van kinderen.
Lees meer....

passend onderwijs
‍‍
Passend onderwijs heeft als doel om alle leerlingen, inclusief die met speciale behoeften of uitdagingen, de juiste ondersteuning te bieden.
Lees meer....

professionalisering
Professionalisering en deskundigheidsbevordering richten zich op kennis, vaardigheden en gedrag. Er wordt jaarlijks een vraaggericht programma uitgevoerd, waaraan leerkrachten, onderwijsondersteuners,  IB’ers en schooldirecteuren deelnemen.
Lees meer....