professionalisering

Zingen met Soul - Pop up choir

​​Zingen is goed voor je brein. Zingen zorgt voor verbinding en plezier. We zijn er trots op dat het ZO! Gospel Choir een Pop up choir workshop verzorgt op onze Zuidoostmiddag.

ZO! Gospel Choir is een professioneel koor dat is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland rijk is. Het koor is in 2010 opgericht, in de Amsterdamse Bijlmer, door Donna Lewis en Gordon Cruden. Co-founder is Berget Lewis. Inmiddels is ZO! Gospel Choir uitgegroeid tot het beste, bekendste en meest gevraagde koor van Nederland.

Zing je mee?

Titel: Zingen met Soul - Pop up choir
Aanbieder: ZO! Gospel Choir
Datum: 20 juni 2024
Tijdstip: 15:15-17:00
Doelgroep: Iedereen mag meedoen! Zangtalent is geen vereiste
Basis- of verdiepende bijeenkomst: Basisbijeenkomst

Hieronder vind u vaak voorkomende vragen met de antwoorden

Vraag 01

ppozo FAQ

Lorum ipsum

wij zetten ons in
voor kind en onderwijs-professional

neem gerust contact op.

Bij PPOZO ondersteunen we ouders, kinderen en onderwijsprofessionals. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij samen kunnen bijdragen aan een positieve ontwikkeling en welzijn

wat doe we

activiteiten
PPOZO organiseert en ontwikkelt activiteiten gericht op een brede ontwikkeling van kinderen.
Lees meer....

passend onderwijs
‍‍
Passend onderwijs heeft als doel om alle leerlingen, inclusief die met speciale behoeften of uitdagingen, de juiste ondersteuning te bieden.
Lees meer....

professionalisering
Professionalisering en deskundigheidsbevordering richten zich op kennis, vaardigheden en gedrag. Er wordt jaarlijks een vraaggericht programma uitgevoerd, waaraan leerkrachten, onderwijsondersteuners,  IB’ers en schooldirecteuren deelnemen.
Lees meer....