Nathalie Bremer
ppozo - arrow
Nathalie Bremer

Nathalie Bremer

Directeur

'Zelfkennis is vrijheid'

Ik lever een bijdrage aan een rijke schooldag voor de kinderen in Zuidoost door mijn energie, drive, kennis, vaardigheden en netwerk in te zetten.

Ik werk aan verbinding in de wijk, in contact komen met sleutelfiguren, wijkpartners, lokale organisaties en talent uit Zuidoost. Dit doe ik ten dienste van mijn collega's bij het PPOZO, de basisscholen en de kinderen in Zuidoost.

Ik voel mij zeer betrokken bij de scholen en kinderen in Zuidoost, de leukste plek om in het onderwijs te werken. Ik zet mijn vakkundigheid en creativiteit in om ons werk zo goed mogelijk te doen.

Ik krijg energie van bezig zijn met nieuwe plannen en ontwikkelingen, inhoudelijke gesprekken met PPOZO- en onderwijscollega's, mensen aan elkaar kan verbinden én natuurlijk wanneer ik mee mag kijken bij de uitvoering van onze programma's, activiteiten en het zien van gemotiveerde, leergierige kinderen die plezier hebben.

Activiteiten voor het kind & onderwijs professional

PPOZO organiseert en ontwikkelt een scala aan activiteiten die de brede ontwikkeling van kinderen en de professionalisering van onderwijsprofessionals bevorderen.

meer over ons